Wednesday, June 13, 2012

Tyttö ja valkolakki

Viikko sitten maanantaina tein samat asiat kuin sitä edeltävänä lauantaiaamuna. Kiharsin hiukseni, yritin tehdä silmiini siistit rajaukset, taistelin rannekorun lukon kiinni ja sujahdin turkoosinvihreään satiinimekkooni. Kasasin autoon kukkia, kameran, kamerajalan ynnä muuta sälää ja hain luottokuvaajani (tunnetaan myös nimityksellä sisko) töistä. Suuntasimme Kaupunginpuistoon metsästämään sopivia kuvauslokaatioita. Puistosta löytyy niin vettä, metsää kuin kiviraunioita, joten kaikkia hyödynnettiin. Tässä siis pientä kuvatulvaa tämän alkuillan tuloksista, minusta hassunkurinen hattu päässä ja itse ommeltu mekko yllä.


Mekko on siis melko yksinkertainen, istuva yläosa ja leveä piparkakkuhelma. Tässä myös mekon selkä. Ristiin kulkevat olkaimet ja musta vetoketju, jota en loppujen lopuksi ommellutkaan kiinni piilovetoketjuna, kuten oli tarkoitus.


Vinkki: Älkää menkö ottamaan asiallisia kuvia lämpimänä päivänä metsään. Nimimerkillä jalat täynnä kutisevia pistojälkiä ja osassa kuvista vierailevia tähtiä. Bongaatko alla olevasta kuvasta vierailijan?



Koska otimme korneja naamaläheltäruusuposkella-kuvia, päätimme ottaa myös High School Musical -henkisiä hyppykuvia.  "Pidä edes toinen jalka maassa", on vaarini sanonut minulle pienestä pitäen. Minkä sille voi, loikin mielummin pää pilvissä..


Loppuun vielä oma lempparini kaikista kuvista. Raunioille kiipeäminen ja ikkuna-aukkoon istuminen oli ilmeisen hyvä idea, sillä näistä kuvista tuli ihan mielettömän kivoja. Tämä otos olisi ehdottomasti kiitoskorteissa, ellei se olisi näin kaukaa otettu.



6 comments:

  1. Ah hyttysiä! Oon sitä mieltä, että mun täytyy käydä ottamassa lisää kuvia, koska mun kuvia hävettää sun kuvien rinnalla. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hovikuvaajani lupasi jo hövelisti, että voi kyllä ottaa sustakin kuvia, mikäli hinnasta sovitaan (;

      Delete
  2. ihana mekko! väri on maailman upein!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Tuo väri on ihan mun lemppari, onneksi sen väristä kangasta löytyi mekkoa varten (:

      Delete
  3. Eikä! "Pidä edes toinen jalka maassa" on ehkä ihanin sanonta ikinä :D Taidan alkaa käyttää tota mottonani :)

    Ihana on muuten mekkokin :) Turkoosi on myös oma lemppariväri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toinen, mitä vaari on mulle hokenut on "Elämässä pitää olla raivia (=draivia)!"
      Voisi tehdä näistä elämänviisausten kokoelman : D

      Ja kiitos!

      Delete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta