Wednesday, December 28, 2011

Söpö nimi - söpöt sukat

Tervehdys!
Taas on yli kuukausi vierähtänyt ilman, että olen tämän blogin pariin palannut. Marraskuun loppu ja koko joulukuu on ollut sellaista henkilökohtaisen turhautumisen aikaa, ettei ole koulun lisäksi huvittanut (vaikkei se koulukaan ole kovin suurta huvitusta herättänyt..) tehdä yhtään mitään. Lisäksi kaikki projektit ovat olleet joululahjoja, joita en etukäteen tahdo esitellä, ettei yllätys vahingossakaan paljastu..
Nyt on siis esiteltävää kuukauden ajalta, aloitetaan yhdellä joululahjalla.


Googlettelin pitsisukkien ohjeita siskoni lahjasukkiin ja löysinkin mahtavan ohjeen Uhoava Gnu -blogista. Kun sukat olivat kauniiden lisäksi myös hauskan nimiset, otin nämä Kertut heti työn alle. OIi ihanaa neuloa jotain muutakin kuin apupuikkoa vaativia juttuja, joita olen viime aikoina tehnyt, langankierroilla leikkiminen tuntui ihanan virkistävältä pitkästä aikaa. Ohje oli selkeä ja helppo, minäkin ymmärsin!

Sukat on hirmuisen mukavat jalassa, ja taidan siskon vaaleanharmaiden lisäksi neuloa itselleni samanlaiset. Nämä sukat (ja niiden ihana nimi) inspiroi minua myös muuten. Päätin, että tästä lähtien anna n kaikille neuleprojekteilleni jonkin kivan nimen. On paljon hauskempi puhua Kertuista, kuin vaaleanharmaista pitsisukista. Tätä uutta filosofiaani pääsinkin jo toteuttamaan ennen joulua. Siinä lisää myöhemmin.


Malli: Kerttu
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 4 mm

Lähden tänään piipahtamaan Tukholmassa, mutta teen yhden jutun varastoon, ettei ote pääse heti lipsumaan tästä bloggailusta.
Perjantaina palaillaan liveasian kanssa. Hyviä välipäiviä!

2 comments:

  1. Niinhän ne ovat! Olen niin iloinen, että uhoava gnu jakoi tämän perintöohjeensa (:

    ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta