Sunday, November 20, 2011

Palmikkoa päähän

Podin tässä taannoin parin päivän pikaflunssan ja muiden istuessa oppitunneilla minä katselin leffoja ja telkkasarjoja lämpöisiin vaatteisiiin kääriytyneenä.
Toisena kipeyspäivänä sain inspiraation ja vietin jonkin aikaa googlea tutkiskellen. Pienen etsiskelyn jälkeen löysin juuri sopivan ohjeen ja kaivoin lankaa sekä puikot esille.


Olen ajatellut pannan neulomista pitkin syksyä ja harkinnut lähinnä erilaisia rusettimalleja. Kun vastaan tuli tuo palmikollinen ohje, olin heti täysin myyty. Neulominen oli huippuhelppoa ja huippunopeaa, aikaa kului vähän mutta lopputulos on oikein herttainen. Tein pannan ajatellen jo tulevia kiharoitani, sillä ajattelin tuollaisen pannan pukevan paremmin kiharia kutreja. Oikeassa olin, sillä suorilla hiuksilla se päässä olo tuntui lähinnä sieneltä, mutta kiharoiden kanssa se istuu kivasti päähän, tekee olosta hauskan hippimäisen eikä pieni sieni takaraivollakaan haittaa.

Ohjeessa käytetty lanka oli minun käyttämääni paksumpaa, joten pannastani tuli hieman kapeahko. Ajattelinkin tehdä toisen kappaleen vähän paksummasta langasta, ehkä silloin ihana mallikin pääsisi enemmän esille kuin tässä mohairissa. Tykkään pannasta kovasti (se matchaa hyvin muhkeimpaan kaulahuiviini) ja oli se oikein käyttökelpoinenkin, kun sen tänään pakkaslukemia lähentelevässä säässä koekäytin.


Lanka: Kaksinkertainen Rose Mohair
Puikot: 7(?)

4 comments:

  1. Ompas kivan näköinen panta!:-) Sopii sulle hyvin!

    ♥:Anniina

    ReplyDelete
  2. sä unohdit Schalketunnus! Mutta kiva väri :)

    ReplyDelete
  3. Voi harmi kun unohtui!
    Täytyy muistaa ens kerralla



    (not.)

    ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta