Sunday, October 16, 2011

Suunta ylös

Lomalomaloma! Tässä jaksossa asun vaihteeksi koulussa, joten loma tulee todellakin tarpeeseen. Puolet lomasta ajattelin vain löhöillä kotona tekemättä mitään järkevää (paitsi ne kaksi yo-vihkoa jotka annettiin tehtäväksi lomalla..), mutta loman alkupuolen vietän seikkaillen Jyväskylässä siskoni luona. En viime vuonna päässyt käymään kertaakaan hänen luonaan, joten nyt otan vahingon takaisin muutaman vuorokauden vierailulla. Kyseessä on muuten myös ensimmäinen kunnon vierailuni kaupungissa, olen siellä kerran pyörähtänyt yhden illan verran, mutta sitä ei lasketa kunnon käynniksi.

Varsinainen asiani koski kuitenkin sitä, että kiinnitin eilen elämäni ensimmäisen neulegraffitin! Se on vähän ruma ja etenkin rumasti kiinnitetty (kirjoneule ei ole ihan vielä mun vahvin ala ja pelkäsin koko ajan, että joku kävelee ohi), mutta ainakin pirteän värinen ja mielestäni hauska.



Yhdistin jämälankakasoista löytynyttä kirkkaan oranssia ja "neonpunaista" (en keksi kuvaavampaa sanaa) ja tein suuntanuolen. Tämä idea tuli alunperin mieleeni kun yritimme keksiä ympäristötaideteoksen aihetta tuohon samaan ympäristöön liittyen erääseen taidenäyttelyyn. Ympäristötaideteoksen aihe muodostui lopulta aivan muuksi, mutta idea suuntanuolista tuossa nimenomaisessa porraskaiteesssa jäi mieleeni. Niinpä piirtelin nuolikaavion ja neuloin tuon palasen.


Kiinnittäminen oli jännää, onneksi paikka oli sen verran suojainen, ettei siitä ketään kulkenut ohi, mutta kuulin n. 10 metrin päässä olevasta rakennuksesta ääniä ja liikehdintää ja olin koko ajan varuillani. Oli melkoinen sissiolo. En siis todellakaan lopeta ympäristön värittämistä näillä neulepalasilla, täähän on ihan mahtavan hauskaa! (Ja jälleen yksi check-merkki tämän vuoden tavoitelistalle..)

Tämä tyttö suuntaa siis kohta pohjoiseen päin, kunhan rakas siskoni saisi raahattua itsensä tänne ja voisimme lähteä matkaan.
Rentouttavaa lomaa niille joilla sellainen on ja hyvää arkiviikkoa muille! 

4 comments:

  1. Hei tuohan on hauska :D Onko toi periaatteessa luvallista vai ei? Mutta ainakin se on huvittavan näköinen ja piristää jonkun päivää ;)

    ReplyDelete
  2. Kiitoksia nutturapää. Neulegraffitit saa koska tahansa irrotettua esim. leikkaamalla, joten ovat ne ainakin perinteisiä graffiteja luvallisempia. Niitä voisi verrata vaikka mainoksen tai jonkun tarran kiinnittämiseen. (:

    ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta