Tuesday, September 20, 2011

Lankasateenkaari

Käsityöinnostus nousi äkkiä huippuunsa kun kerran sain langat käteeni (sehän ei toki liity mitenkään lähestyviin yo-kirjoituksiin ja alhaiseen lukumotivaatioon..). Nyt on parin viime viikon aikana valmistunut noiden villasukkien lisäksi yksi minun mittapuullani melko iso neuleprojekti, josta olen todella ylpeä, ja eräs toinen, vähän pienempi juttu, josta saatte pieniä etukäteismaistiaisia nyt.

Sunnuntaina kasasin kaikki omistamani 7veljestä ja suurinpiirtein sen paksuiset langat keoksi huoneeni lattialle. Tahdoin tehdä jotain käyttäen kaikkia sateenkaaren värejä. Vaikka luulin ettei varastoistani löytyvä lankakasa olisi haluamaani projektiin riittävä, löysin lankaa yllättävän paljon. Erimuotoisia ja -kokoisia keriä oli hauska järjestellä, ja pian lattiaani koristi lankasateenkaariympyrä.


Ja itse projekti on tällä hetkellä kokoamisvaiheen puolivälissä, eli siitä saatte kuvia toivottavasti pian, kuten siitä aiemmin valmistuneesta projektistakin.
Tässä siis palanen tämän työn paloista. Söpöä ja värikästä siis luvassa.


4 comments:

  1. Isoäidin neliöitä? :) Kivalta näyttää!

    ReplyDelete
  2. Niitähän ne (:
    En ole ala-asteen jälkeen niitä tehnyt, nyt tuntuvat taas "uudelta jutulta"

    ReplyDelete
  3. moikka!:) oon nyt kohta melkein vuoden kirjoittanut mun blogia ja olisi kiva jos saisin vähän uusia lukijoita, haluaisitko tulla kurkkaamaan?:)
    osoite on http://www.nooris.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. moi vaan! Käyn kurkistamassa blogiasi, kiva kun vierailit täällä (:

    ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta